JARTH
JARTH WEB
Modelat Inspirat en Formes de la Natura
El material que vam utilitzar per aquesta escultura va ser argila blanca. Vaig terminar amb una pàtina de plata.
Té una mida de uns 8cm respecte l'eix x i uns 9cm pel eix y i z.
En aquest treball es proposava agafar una figura natural (en aquest cas la poma) i haviem de deformar la forma progressivament. Primer vam fer una petita maqueta amb plastilina, però desprès ja la vam moldejar amb la argila blanca. Totalment abstracte.
He de recalcar que també vam fer dibuixos explicatius de la peça.
Transformació d'un Cub
El material utilitzat per fer aquesta escultura va ser cartró gris. Com que vaig basar-me en un cub 15x15cm, aleshores l'altura màxima és de 15cm i l'amplada igual.
Vaig fer-hi operacions per arribar al resultat de les mesures d'algunes arestes.
Finalment li vaig donar un acabat de daurat.
MAQUETES
En aquest treball es porposava llegir un document sobre la modificació del cub utilitzant les arestes, diagonal, vèrtex, buit/ple, etc. I desprès cinc dibuixos isomètrics utilitzant tècniques comentades en el word que vam llegir, d'aquesta manera posteriorment agafariem diferents materials com ara la cartulina negra, canyetes i els palets de dents, per fer maquetes petites de possibles cubs.
Al finalitzar aquesta part, proseguiem amb la construcció d'un cub final, amb una mida màxima de 15cm.
Finalitzant, vam adonar-nos amb ajut de l'Anna, la nostra professora de la matèria volum, que haviem fet art abstracte.
PRODCUTE FINAL EN COMPARACIÓ AMB L'ESBÓS
Text del meu Cub
En aquesta activitat de l’assignatura ‘volum’, hem estat treballant
la transformació d’un cub amb la intervenció de diversos materials.
Al principi, la professora va demanar-nos cinc dibuixos i tres maquetes
per presentar a classe. Desprès de treballar-lo molt i pensar-ho bé, vaig aconseguir el meu producte final.
Utilitzant com a base un cub, he deformat les arestes, de manera que quedessin línies diagonals arreu de la estructura per la part superior. Per tant, li he tret ben bé la meitat i li he eliminat els quatre vèrtex que té a dalt, però n’ha quedat una forma original.
A la forma final es pot notar simetria, ja que si talles des de un punt en concret per la meitat, hi haurà la mateixa porció per un costat que per l’altre.
Podem dir que té una forma més oberta i que és visible fàcilment. Tampoc pesa gaire.
He nomenat el meu cub amb dos noms, el primer és el normal de projecte, Epi A, li he posat perquè ma mare li va venir al cap quan va veure la figura i jo vaig estar d’acord. L’altre nom és Antonio, jo he relacionat personalment les puntes de l’escultura amb aquest nom propi, a més, com em feia recordar molt d’Andalusia, li he posat un color daurat, perquè jo entrellaço molt aquest color amb el lloc que he comentat. És intuïtiu.
He pensat que podrien ser unes rampes de patinatge o simplement unes muntanyes molt altes. Però crec que es quedaria millor com art abstracte, ja que m’agradaria que tothom busqués un propi significat original.